Prosjektbeskrivelse

Det ser ut til å være mer sannsynlig i disse dager å høre om folk som reduserer hjemmene sine og konnotasjonene blir mer og mer positive. Å flytte bort fra et større hus, men å komme seg hit og dit er ikke så lett.

Eieren av denne 70 kvadratmeter store penthouse-leiligheten i Agno, Sveits, flyttet til et mindre sted som fremdeles tilfredsstiller hennes behov, takket være en delvis oppussing.

Et helt nytt møbeloppsett tillot oss å opprettholde det meste av “må ha” eksisterende klientmøbler, mens vi legger til nye proporsjonal med omfanget av romstykkene, gir mer lagringsplass. Den splitter nye skreddersydde veggpanelet i sofaen, er designet for å omfavne og fremheve en dyrebar klients kunstverk.

Rørformede LED-belysningsarmaturer som er plassert i grupper på to, skildrer diskret 70-tallets interiørarkitektur av leiligheten.