Prosjektbeskrivelse

Etter å ha bygget huset for å gi plass til familien som nettopp er forstørret, har tiden til å dekorere og møblere blitt redusert til et minimum.

Så snart barna vokste opp litt, tok dette unge og dynamiske paret foreldre beslutningen om å vie seg til å møblere med all bevisstheten om et hjem de allerede har bodd i. Det er få møbler, mange materialer som f.eks. tre, stukkatur, tekstiler og litt fargeinnslag: sennep og blått som et triks for å fremheve plassen.

TV-området er oppgradert takket være det nye lette, med solide eikepaneler, maskering av struktursøylen og lagt til en containersøyle. Den suspenderte hvite elemen var allerede en del av innredningen til hjemmet og ble vedlikeholdt, og fremhevet de to materialene og fargene.

LED-lyset som er integrert vertikalt til venstre og under de hengende horisontale elementene, gjør at øynene kan hvile om kvelden, i tillegg til å forbedre de enkle geometrierene til veggpaneleringen.

For å legge større vekt på veggene, har stukk av stoffeffektmateriale blitt skreddersydd for kundens spiseplass. Malerens evne til å skape kombinasjonen mellom den tynne og røffe veven og den uregelmessige og jevne berøringen på overflaten gir veggene en uvanlig tridimensjonalitet.

Setene, som allerede var eid av kundene på tidspunktet for prosjektets begynnelse, hadde større vekt takket være kombinasjonen med fjæringslamper og lange kabler som letter orienteringen og lysets høyde fritt.

Det praktiske teppet i spisestuen avslører at det er beisemotstandskraft, ettersom sammenflettingen er laget av vinyl og glassfiber.

Designvisjonen til de gule lenestolene er den til en sittende som "tar imot" med nåde for bevegelsen av en sommerfugl som på latin kalles Papilio. Designet av designeren Fukasawa med flyt, viser den i den koselige og sinuous setet formen ønsket om å tilby den ytterste komfort for de som sitter i. Med det umiskjennelige hengslet er det et produkt med sterk ikoniskhet.

Et viktig bord, bare noen få linjer for å indikere struktur, lave tykkelser, ukonvensjonelle proporsjoner, ekstreme målinger bygger et solid, herdet og sterkt objekt.

Designet av Piero Lissoni for Cassina er utvidbar og er i sin helhet laget av naturlig eik, for eksempel den moderne veggpanelet på TV-veggen.

Ved inngangen finner vi disse lekne malte metallhengene i forskjellige høyder, som lar de yngste lære å hjelpe og holde huset i orden.

I tillegg har disse hengende elementene også en hyllefunksjon for å støtte fotografier, nøkler eller et anlegg. Plassforholdene ble gjenoppbygd bare takket være den uvanlige bruken av fet gul farge på en enkelt vegg og tak.