Prosjektbeskrivelse

Rolig, solfylt område med sentrum innen gangavstand: dette er rammen som et elegant eldre ektepar valgte som hjem for fremtiden. Ligger på innsjøen Lugano bredden, toppleiligheten i vendt berømt for sin berømte Monte Caslano, som lenge har vært inkludert i det føderale landskapet inventar for skjønnheten i sin natur.

Høy levestandard er garantert takket være de store plassene, til lysstyrken i de brede åpningene, til de generøse overflatene på de overbygde terrassene. Siden det arkitektoniske rammeverket er bygget i tre, har interiørdesignen blitt utformet så godt som et naturlig konsept av enkelhet: som for eksempel den interiørfargen som er valgt er høypigmentert kaseinbasert formel. Naturlig belysning er også garantert for mellomrom som vanligvis er blinde: korridor og vaskerom har takvinduer som fyller mellomrommene med topplys. Mens scenarier for kunstig belysning er studert for å skjule lyskilden mens du sprer et varmt, innhyllende lys i rommet ovenfra.

Optimaliseringen av interiørdistribusjon og ergonomi av møbler er nøkkelen til dette prosjektet. Stue er preget av et komfortabelt sitteopplegg for å sikre et innbydende samtaleområde. Mens bibliotekveggen, foran de store skyvedører i glassdørene på terrassen, utformet som et funksjonelt senter for dagliglivet for kundene mine, som har mange bøker, er det vertskap for TV- og hi-fi-utstyr. De harmonisk arrangerte elementene tolker de funksjonelle behovene i det moderne hjemmet med personlighet og stil. Bunnskuffer, hyller og oppbevaring på hver side har alle en spesifikk funksjon: bak en av de skrå dørene er det en elegant skjult bar for en cocktail med venner.