Prosjektbeskrivelse

Til lyset

Utvidelsen av familiens hjem ga en kobling til den tilstøtende bygningen som hadde som mål å opprette en privat mastersuite bare for foreldrene. Fokus for soverommet er en funksjonell skillevegg belagt med naturstein som brukes også i en suite bad, avvist her i delt finish. Denne spesielle veggen har tillatt å utføre to funksjoner samtidig: lage et dramatisk bakteppe for hodegavlen og i tillegg skille plassen som er dedikert til garderobeområdet kombinert med studien. De store, børstede eikestavene gir et snev av den mannlige karakteren som er nødvendig for å bakke og balansere de hvite tonene.

Ren natur

Atmosfæren som er representert på dette badet inneholder tre hovedkonsepter: tradisjon, orden, ro. Tradisjonelle materialer er noen av nøklene til dette rommet: det faste beisede og børstede eikegulvet og Trani hvitkalket naturstein med sin myke struktur på veggene. Hver gjenstand finner her sin plass som gjemmer seg bak håndmalte børste stukkede dører, slik at øyet kan hvile. Men avslapping slutter ikke her: den romslige dusjen har all kunnskap i velværeverdenen, og blir en ekte SPA hjemme.