Prosjektbeskrivelse

Innredning av et beboelig loft på grunn av takhøyder og dets forskjellige tilbøyeligheter, kan sette alle i vanskeligheter. Nøkkelen er å finne løsningen som lar deg utnytte den tilgjengelige plassen og gjøre miljøet unikt og personlig.

For å starte prosjektet på et loft er det nødvendig å starte fra studiet av høydene for å plassere systemene i de nedre områdene og studere serviceområdene som skap. Den store fordelen med en stue på loftet er dens naturlige belysning, som gjennom takvinduer og vinduer slipper inn lys uten å bli hindret av bygninger rundt den. For kveldstid er det tilrådelig å bruke mellomrommet mellom bjelkene til å integrere spotlights eller høyttalere som vil kringkaste musikk i rommet.

Teatereffekt

I området der taket er høyest opprettet jeg bokhyllen som skaper visuell orden med sin symmetri, og bringer øyet oppover. Røykrøret er markert med en luftfartsblå farge. De komfortable sitteplassene foran peisen, med tillegg av lenestoler, favoriserer dialog takket være vis-a-vis-arrangementet.

Hus i kjernen

Denne stuen ble faktisk opprettet ved å bli med de to husene i kjernen. Av denne grunn er det satt inn 3 trinn som fører fra peisområdet til TV-området. Beslutningen om å dele disse to funksjonene skyldes familiens livsstil. Sofaen, plassert i det høyeste området, har en praktisk bokhylle med åpne hyller som ryggstøtte, som fungerer som en støtte for sofaen nedenfor TV-en.

Del mellomrom intelligent

En lett skillevegg fungerer som støtte for TV-en og lukker oppbevaringsområdet der takhøyden går ned. Trikset som ble vedtatt for å utvide rommet er å opprettholde den visuelle forbindelsen med skapet gjennom åpningen i den nedre delen av skilleveggen.